Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 3, 2016

29 Syawal ~ Cerita 1,2 & 3 Syawal (Photos)


Dear Diary,

Presented Ceritera Syawal JeypFamily In Kedah Darul Aman!!


Medina yang boleh lah kata comel jugak!hihi


Geram je tgk sawah bebudak ni..


Ustaz Ammar








Ammar's Favourite pose!








1st Family Potret..


Second Family Portrait


Third Family Portrait


Ni kat sawah pulak..sebenarnya time ni hujan..gagah jugak nak ber photo shoot









Ok time ni dah petang..memang penat so nak me landing je keja daddynya pun!


Medina dah hilang ayu!





Tgkla tu!


With cousin's hubby





RAYA ke Dua!















Raya ke TIGA









Corat Coret Raya 2016~
  • Kami sampai Kedah Pagi Isnin tepat pukul 9 pagi..sampai sampai memang melepek je keja sebab penat dalam perjalanan..lepas tu..Adoi!panas gila Kedah tau!tak tahan sangat sangat kitorang..sampaikan daddy terfikir nak buat Aircond sendiri..Sudahnya Aircond tu pun tak sejuk langsung!huhuhu..
  • Raya pertama hujan turun selebatnya ..so kami pun bersiap agak lambat..dalam pukul 11 cam tu masih tak siap padahal tetamu dah mula ramai sebab hujan dah mula reda..So Raya pertama hanya di Simpang empat je..tak kemana mana pun!malam pun kami tidoq awai..penat jalan jalan tepi sawah..
  • Raya kedua kami hanya ke Sg Petani dari tengahari sampai makan malam kat rumah mak teh hubby..memang satu rumah je k..
  • Raya Ketiga kami ke Tokai, lepas tu ke Sg petani lagi sebab RUmah mak teh hubby buat open house..so melepak lagi kesana dan malam tu jugak kami balik KL tepat pukul 11 malam di sebabkan semua sepupu husband dah balik ke KL..
  • So tu je..Sabtu kami lepak rumah basuh semua kain baju..Pagi Ahad beraya dengan Family saya di Kajang..tghari tu kami terus shoot ke Genting..nantikan entry seterusnya ye..
Bagi saya raya tahun ni lagi tak best!hahaha..entahlah..dah tak meriah langsung!sedihhh..Open House pun tak banyak..maybe tahun ni tahun gawat kot!tu yang tak terasa meriah pun..huhuhuh

Macamana raya korang?mesti happening kan??

***Looking forward for Raya Haji..sebab raya kat kajang kan, tak sabar nak makan makanan Raya nasi impit kuah kacang n rendang ayam mak!hahahaha




Photobucket

1 comment:

Noriza Abdul Rahman said...

Tahun ni kami beraya di Kedah, memang ada kesan juga kegawatan ekonomi tu tapi silaturrahim tetap dipanjangkan dengan kunjung mengunjung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget