Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 17, 2015

Pasti ada yang merindui.. :)

Assalammualaikum..

Holla..pasti ramai yang merindui saya berceloteh kan?ihik!

Pasti ramai yang tertanya tanya..

Last update pun 7hari menjelang syawal..sekarang ni Syawal pun dah berakhir, baru ada masa nak update..itupun hanya beberapa perenggan je la kot..kerjaaa is sooo banyakkk .. (Baru minggu lepas submit GST..penatnya tak terkira!)

Dengan baru pindah new office lagi..open house FIL lagi..fuh!Lap peluh sket..huhuhuh..

So nak cerita pepanjang memang tak sempat..nak jump cerita pun pasti tak seronok..so saya akan allocate kan sedikit masa untuk cerita satu per satu ye..InsyaALLAH..dengan izin Allah..

Meh tempekkan skit gambar buat yang merindui..hihih




















Photobucket

7 comments:

dorsett pink said...

awat tak pakai baju tu. hehe

dorsett pink said...

al maklumlah.. hari raya kan.. masing-masing busy

Mila Hilas said...

makin comellah kakak

norey said...

slimmm..Aida skrg....lama xdgr khabar..yang penting sihat & happy sentiasa...

kayyana said...

nampaknye si adik ikut mke kakak dia lah.. hehehehe

♥TheOnlyFarah♥ said...

Sama la kita.. Skrg nie nk update blog asyik ke laut jer.. Bw pn tak serancak dulu.. Busy apa tah...hehehe

dalila said...

rinduuuuuu..tp ila pun xdpt nk update jgk..huwaaa..keje xde la byk tp mood update ke laut..haha
comelnye kakak medina tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget