Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 24, 2015

15.08.15 (hari tu) -Ammar 8 bulan

Entry Throwback namanya ni..

eheeehe..

Kebetulan 15 hari bulan tu Sabtu, so kat IG pun mommy tak update..sibuk kekdahnya sbb FIL buat open house tu yang tak terupdate..

Alhamdulillah genap 8 bulan sudah Ammar Jauhari Mommy..

Milestone~

Dah buat rumah, merangkak selangkah jugak..

Menyusur memang lajulah kan..hihi

Sekarang ni activity feveret memanjat..semua nak dipanjat nya..memang advance betul..duduk pun belum dah sibuk memanjat..huhuhu

Biasalah boboyboi kan..

Suka makan..tak kisah makan ape pun.. (so far home made bubur puree jelah ye Ammar) memang mommy tak sumbat bebenda lain..so far masih disiplin..hihih

Setakat buah-buah fresh tu selalu lah kan..Pear,apple,pisang..selamba je dia telan..

Gigi belum ada..selamat mommy..hihi

Masih menyusu badan sepenuhnya..Alhamdulillah walaupun stok dah tinggal tak sampai 20 botol pun..huhuhu..takpelah kan janji supply tu still ada..and mencukupi untuk menampung bekalan harian..hopefully dapat menyusukan Ammar sampai 2 tahun..InsyaALLAH..

Oh hari tu ada pergi KKIA..just untuk timbang jelah..So far Ammar memang tak berat pun baru 7.3kg je..halus kan? (sebab dia minum susu sikit je esp kat rumah bibik..dalam 9-10oz je)huhuh..makan 3 kali sehari..

Tinggi 65cm..takpelah asalkan bukan di zon kuning pun dah buat mommy happy..

Semoga membesar dengan sihat dan terus kuat..










Photobucket

2 comments:

dalila said...

makan 3 kali sehari?
ammar dh mkn ape aida?cer share sket..ila dh xtau nk wat puree ape dh utk darwish..sbb byk jgk xleh mkn lg kan..

Mila Hilas said...

amboi sengihnye dia....comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget